VIDEO Mama criminalei de la metrou a încercat să-şi interneze fiica la psihiatrie în urmă cu două luni: „Ni s-a spus că nu e un pericol“

VIDEO Mama criminalei de la metrou a încercat să-şi interneze fiica la psihiatrie în urmă cu două luni: „Ni s-a spus că nu e un pericol“

Mgadalena Şerban a fost reţinută pentru omor şi tentativă de omor

Magdalena Şerban, o femeie în vârstă de 36 de ani din Craiova, a fost reţinută de Poliţie şi declarată principala suspectă în cazul crimei din staţia de metrou Dristor din Bucureşti. Femeia va fi prezentată în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, din Craiova este acuzată de omor şi tentativă de omor, iar familia a povestit că a cerut internarea acesteia la psihiatrie, la Craiova, în urmă cu o lună. 

„Fata mea a plecat din Craiova în 2008, iar în  Spania şi acolo a păţit ceva groaznic. A păţit acolo ceva în Spania, o traumă, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară, nu a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. Nu a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu vroia să vorbească cu noi. Nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri. Am anunţat poliţia, Salvarea, nu a vrut nimeni să o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a povestit Constanţa Şerban, mama Magdaleni Şerban.
 
Pe contul de Facebook al Magdalenei Şerban apar doar mesaje agresive şi greu de înţeles. Femeia de 36 de ani îşi acuză membrii familiei de agresiuni sexuale şi a postat chiar mesaje criptice cu caracter religios. Femeia din Craiova care a ucis o tânără de 25 de ani a fost incoerentă pe toata durata audierilor.  
 
Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa marţi, 12 decembrie, în Bucureşti, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio şansă de supravieţuire.
   
 
Alina Ciucu va fi înmormântată în localitatea doljeană Ostroveni. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările