VIDEO Un inspector ANAF a căzut în piscina unui restaurant pe care urma să-l controleze. „Cine râde după ce se usucă?“

VIDEO Un inspector ANAF a căzut în piscina unui restaurant pe care urma să-l controleze. „Cine râde după ce se usucă?“

Momentul în care inspectorul se prăbuşeşte în piscină FOTOFacebook/ Traian Racu

Camerele de supraveghere montate în incinta unui restaurant din Constanţa au surprins momentul în care un inspector ANAF neatent a păşit direct în piscina de pe terasa localului.

Imaginile video au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui restaurant din municipiul Constanţa situat în zona Faleză Nord, unde inspectorii ANF se aflau în control.

Conform persoanei care a postat imaginile, doi inspectori ai ANAF au intrat în restaurant în vederea efectuării unui control.

Unui dintre cei doi, concentrat la altceva, nu a observat piscina amplasată chiar în mijloc. După câţiva paşi, omul a căzut în apă, fiind ajutat de celălalt coleg să iasă afară.

VIDEO

„Au râs ei acum, dar după ce se usucă cine râde?”, scrie unul dintre cei care au comentat postarea de pe Facebook.

Te-ar putea interesa şi:

Cum este jignită şi batjocorită eleva care a îndrăznit să conteste fondul şcolii. Lidera hărţuitorilor e şefa asociaţiei de părinţi

„Jurnalul familiei –escu“ va putea fi vizionat şi la Constanţa. „Documentarul vorbeşte despre Cântarea României,  Daciada, Radiovacanţa“ 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: