UPDATE VIDEO Bătăuşii din parcarea Clubului Ego din Mamaia au fost puşi sub control judiciar

UPDATE VIDEO Bătăuşii din parcarea Clubului Ego din Mamaia au fost puşi sub control judiciar

Capură video

În faţa magistraţilor au fost aduşi trei dintre protagoniştii scandalului produs în parcarea Clubului Ego din Mamaia. Este vorba despre bărbatul care a lovit victima, şoferul maşinii care a călcat victima şi bărbatul care a tras focuri de armă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Magistraţii au decis să-i pună pecei trei bătăuşi sub control judiciar. Aceeaşi măsură a fost luată şi împotriva unui alt bărbat care în timpul scandalului din parcare avea asupra lui un cuţit.

Cei trei sunt prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

La intrarea în Judecătoria Constanţa, niciunul dintre ei nu a făcut vreo declaraţie.

Poliţia a intervenit la orele dimineţii ale zilei de vineri, 16 august, la Clubul Ego din Mamaia, unde a avut loc o altercaţie care a degenerat, în jurul orei 7.00.

Conflictul a izbucnit la ieşirea din club, unde un tânăr a fost lovit cu pumnul, apoi călcat de o maşină. S-au tras şi focuri de armă, iar agresorii au fugit cu o maşină, lovind mai multe autorurisme. Şoferul a fost prins după un timp de poliţişti. 

Poliţia Constanţa a detaliat:

„Astăzi, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă formată din poliţişti din cadrul staţiunii Mamaia şi jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din staţiunea Mamaia. Ajungând în zona respectivă, poliţiştii au identificat un bărbat care acuza dureri şi prezenta o hemoragie.”
 
VIDEO: momentul în care bărbatul care a tras cu pistolul şi şoferul maşinii sunt aduşi la instanţă
  Imaginile scandalului din parcarea Clubului Ego:

 
 
 
       Bărbatul care a lovit victima a fost adus la Judecătoria Constanţa FOTO: Călin Gavrilaş
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: