Târgul de Crăciun de la Constanţa se deschide în 1 Decembrie, în Parcul Arheologic. Accesul este permis doar cu certificat verde

Târgul de Crăciun de la Constanţa se deschide în 1 Decembrie, în Parcul Arheologic. Accesul este permis doar cu certificat verde

FOTO: Primăria Constanţa

Târgul de Crăciun va fi amenajat în Parcul Arheologic din municipiul Constanţa. El va fi inaugurat de Ziua Naţională a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parcul Arheologic din municipiul Constanţa devine anul acesta locul de întâlnire al tuturor copiilor, anunţă Primăria Constanţa. 
 
De la finalul săptămânii trecute, parcul a fost închis publicului pentru a se putea amenaja Târgul de Crăciun.
 
Târgul de Crăciun 2021 va avea loc în perioada 1 Decembrie 2021- 9 ianuarie 2022, în Parcul Arheologic din Constanţa. De la tradiţionalele căsuţe, la patinoar, Târgul propune întoarcerea în lumea copilăriei.
 
Accesul publicului se face conform prevederilor legale în vigoare şi presupune prezentarea unui certificat verde european emis în urma vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 zile. 

Testele şi certificatele bazate pe teste nu permit accesul, arată organizatorii.
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările