Scandal într-un local din Mamaia: o persoană a tras două focuri de armă

Scandal într-un local din Mamaia: o persoană a tras două focuri de armă

FOTO Shutterstock

Un scandal a avut loc, duminică, într-un local din Mamaia, poliţiştii stabilind că în urma unui conflict spontan o persoană ar fi tras în plan vertical ceea ce par a fi două focuri de armă, fără a se înregistra victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică, poliţişti din cadrul Politiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unui local are loc un scandal.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, o persoană necunoscută ar fi tras în plan vertical ceea ce par a fi fost două focuri de armă, fără a se fi înregistrat victime. În urma cercetării la faţa locului a fost descoperit un tub cartuş", au precizat reprezentanţii IPj Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. 

Poliţiştii staţiunii Mamaia, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili ce s-a petrecut cu exactitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: