O navă militară românească, parte a unui exerciţiu cu Forţele Navale ale Ucrainei

O navă militară românească, parte a unui exerciţiu cu Forţele Navale ale Ucrainei

Exerciţii pe Marea Neagră FOTO navy.ro

Corveta „Amiral Petre Bărbuneanu” va participa, în perioada 23-25 septembrie, la o serie de exerciţii în comun cu navele UKRS STAROBYLSK, UKRS O. OKHRIMENKO, UKRS SOKAL, UKRS SAPFIR, o navă a gărzii de coastă şi o aeronavă Antonov An-26 (MPA) ale Forţelor Navale ale Ucrainei, în apele internaţionale din Vestul Mării Negre.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corveta „Amiral Petre Bărbuneanu” a plecat din portul Mangalia, marţi, 22 septembrie, pentru a  participa, în perioada 23-25 septembrie, la o serie de exerciţii în comun cu navele UKRS STAROBYLSK, UKRS O. OKHRIMENKO, UKRS SOKAL, UKRS SAPFIR, o navă a gărzii de coastă şi o aeronavă Antonov An-26 (MPA) ale Forţelor Navale ale Ucrainei, în apele internaţionale din Vestul Mării Negre. 
 
Instruirea navelor cuprinde mai multe seriale, cu grade diferite de complexitate, precum manevre simple şi avansate, manevre tactice, căutare şi salvare pe mare, comunicaţii prin semnale luminoase şi pavilioane, remorcaj, reaprovizionare, monitorizare a traficului naval şi de respingere a unui atac aerian.
 
Exerciţiul se desfăşoară în vederea creşterea nivelului de instruire a echipajelor navelor participante şi pentru consolidarea interoperabilităţii între acestea. Nava este comandată de căpitan-comandorul Ioan Bălan şi are la bord un echipaj alcătuit din 72 marinari militari. 
 
Va mai recomandam
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările