Lenjerie intimă din Bangladesh, confiscată în Portul Constanţa. Marfa trebuia să ajungă în Maramureş

Lenjerie intimă din Bangladesh, confiscată în Portul Constanţa. Marfa trebuia să ajungă în Maramureş

Lenjerie intimă contrafăcută foto: Garda de Coastă

În containerul sosit în Portul Constanţa, poliţiştii de frontieră au descoperit peste 8.000 de bucăţi de lenjerie intimă. Marfa avea ca destinatar o firmă din judeţul Maramureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute, în urma descoperirii împreună cu lucrătorii vamali, într-un container sosit din Bangladesh, a unor bunuri în valoare de peste 602.000 lei.

Pe 8 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunţit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud la un container sosit din Bangladesh, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Maramureş.

„În urma controlului, au fost descoperite 8.748 bucăţi lenjerie intimă susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, transmite Garda de Coastă.

Bunurile, spun poliţiştii de frontieră, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 602.500 lei.

Citeşte şi:

Percheziţii la o grupare specializată în falsificarea diplomelor de studii

Doi vietnamezi au încercat să intre fraudulos în România. Unde i-au găsit poliţiştii de frontieră

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările