Imaginile conflictului iscat între tatăl vitreg al Cătălinei Ponor şi doi poliţişti locali. Bărbatul a fost reţinut VIDEO

Imaginile conflictului iscat între tatăl vitreg al Cătălinei Ponor şi doi poliţişti locali. Bărbatul a fost reţinut VIDEO

Captură video

Tatăl sportivei Cătălina Ponor a fost încătuşat şi reţinut. Apoi a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

În data de 6 martie, Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, a fost plasat sub control judiciar, acuzat fiind că ar fi lovit doi poliţişti locali din Constanţa.

Florin Bărbascu se îndrepta către sala de fitness „Cătălina Ponor Body Fit”, pe care fosta gimnastă a deschis-o în municipiul Constanţa.  Florin este administratorul acestei afaceri.

Deoarece a intrat cu maşina pe o stradă cu acces permis doar riveranilor, tatăl gimanstei a fost urmărit de un echipaj al poliţiei locale. Când i s-a cerut să se legitimeze, acesta a intrat în clădirea unde este sala de fitness pentru a demonstra că este riveran.

Din imaginile publicate de Click se observă întreg conflictul, de la discuţia celor trei din faţa sălii de sport şi până la momentul reţinerii bărbatului.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă că bărbatul le-ar fi arătat actele pe telefonul mobil. Florin Bărbăscu i-a invitat pe cei doi poliţişti în local pentru a le arăta actele în original, dar se pare că aceştia ar fi refuzat, scriu jurnaliştii Click.

În cele din urmă, la faţa locului au sosit mai mulţi poliţişti iar bărbatul a fost încătuşat. Potrivit unui comunicat, anchetatorii au stabilit că „în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, B. F. a lovit cu pumnul doi poliţişti locali care încercau să-l imobilizeze, după ce în prealabil a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să intre în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Poliţiştii au fost transportaţi la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.”

Sursa video: Click

Citeşte şi:

Persoană căzută de la înălţime, într-un cartier nou al Constanţei

Cargou rusesc scufundat în Marea Neagră. Unul dintre marinari este în stare gravă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările