Femeie prinsă în flagrant când încerca să introducă un telefon mobil în penitenciar

Femeie prinsă în flagrant când încerca să introducă un telefon mobil în penitenciar

FOTO: Arhiva

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările în cazul femeii de 50 de ani care a introdus telefonul mobil în mod ilicit în penitenciar.

Incidentul s-a produs vineri, 12 aprilie, la Penitenciarul Valu lui Traian, judeţul Constanţa.

„Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi, de lucrătorii Penitenciarului cu regim deschis Valu lui Traian, asupra faptului că o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Independenţa, judeţul Constanţa, a introdus în mod ilicit un telefon mobil cu cartelă în interiorul unităţii de detenţie”, transmite IPJ Constanţa.

Oamenii legii au ridicat cartela şi telefonul mobil în vederea continuării cercetărilor, întocmind în cauză dosar penal.

Secţia exterioară Valu lui Traian, situată la 12 kilometri de oraşul Constanţa în localitatea cu acelaşi nume, a fost dată în folosinţă în anul 2001.

Secţia a fost construită iniţial cu o capacitate de 800 de locuri pentru persoane private de libertate folosite la muncă în exteriorul locului de deţinere. De-a lungul timpului, în urma reorganizării penitenciarelor secţia a suferit transformări numărul de locuri modificându-se de la 800 la 600 pentru a se respecta normele de cazare a persoanelor private de libertate, actualmente secţia găzduind numai pe cei cu regim de detenţie semideschis.

Locul de deţinere este format din şapte secţii deservite de un bloc alimentar cu sală de mese.

Persoanele private de libertate au ca principală activitate munca în interiorul şi exteriorul locului de deţinere în domeniul agricol precum şi în alte domenii.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Bărbat imobilizat după ce a încercat să fugă de poliţişti. „A devenit recalcitrant şi activ fizic”

Bărbat înjunghiat de soţie. Victima a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: