Dr. Victor Loghin, ORL-ist de excepţie, a murit. Era o somitate a Medicinei şi era foarte iubit de pacienţi

Dr. Victor Loghin, ORL-ist de excepţie, a murit. Era o somitate a Medicinei şi era foarte iubit de pacienţi

Dr. Victor Loghin FOTO Policlinica Regina Maria

Luni, 11 mai, a murit medicul Victor Loghin, un ORL-ist de excepţie. Aproape că nu există constănţean care să nu fi fost tratat de specialist.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE „Trupul este depus la CASA MORTUARĂ NICULESCU, din fata bisericii de la Cimitirul Central. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 13 mai, ora 14:30, la Biserica Sfântul Gheorghe (str. Nicolae Iorga), iar înhumarea va fi la ora 15:30 la Cimitirul Central. Dumnezeu să-l ierte!“, a transmis familia sa. 
 
Luni, 11 mai, a murit medicul Victor Loghin, un ORL-ist de excepţie. Doctorul în vârstă de 71 de ani a suferit un infarct. 
 
Victor Loghin s-a născut la 30 septembrie 1949 în judeţul Alba, la Aiud. Este absolvent al Colegiului Naţional „Sf. Sava“, clasă specială de filologie - istorie, promoţia 1967 şi ulterior a urmat cursurile Facultăţii de medicină generală din cadrul I.M.F. Bucureşti, promoţia 1973.
 
A fost absolvent de master class in terapia migrenei - Bucuresti si in diagnosticul si tratamentul vertijului - Maastricht (Olanda) cu prof. Dr. Kingma.
 
Medicul constănţean era membru al Societăţii medicilor scriitori şi publicişti din România din 20 aprilie 2001.
 
Ultimul mesaj postat pe pagina de Facebook
 
„Dragi prieteni va multumesc pentru urarile facute cu ocazia Pastilor si va doresc insutit. Eu am lipsit motivat o vreme, dar promit sa nu mai fac ! Sanatate tuturor!“
 
Prietenii medicului vestit deplâng moartea acestuia şi îi trimit un ultim gând:
 
Radu-Liviu Anghel „O veste tristă mi-a umbrit ziua de azi. Doctorul Victor Loghin şi-a mutat domiciliul lângă îngeri. Un medic extraordinar, un om deosebit. Deşi între noi era o diferenţă de vârstă considerabilă, mereu ne-am considerat prieteni. A fost medicul pe care îl iubeau toţi pacienţii de la 0 la 90 de ani. O să ne lipseşti, doc !“
 
Stephanie Ingrid „Pe mine m-ati facut bine, pe dumneavoastră de ce nu? Acum doua zile v-am spus sa aveţi curaj si zambetul pe buze, iar astăzi s-au plecat colturile gurii. Cine mai râde de mine când ma imbolnavesc?,, Hai, iepuraş, fii tare".. Cui lăsaţi miile de oameni pe care i-ati facut bine? Cui lăsaţi familia pe care ati ocrotit-o mereu? Ultima data cand v-am văzut mi-ati zambit si mi-ati făcut cu mâna, fără sa ştiu ca este un rămas-bun. Astăzi va zâmbesc din suflet si va urez odihnă veşnică! Un medic excelent, un om deosebit nu a murit, ci doar a luat o pauza...Ştiţi cum e la teatru, s-a tras cortina!“
 
Ionut Dulgheriu: „Doctorul care a avut grijă de mine şi de vocea mea, s-a înălţat azi la cele veşnice. Off, Domnule Doctor, rămas bun! Câtă lume aţi vindecat, nu s-a gasit niciun doctor care sa vă vindece?“
 
Soprano Roxana Cetali: „Domnul Dr. Victor Loghin s-a ridicat la ceruri 
Un om minunat, un Doctor cu o frumoasa cariera, care a vindecat atitea generatii de oameni şi totodata iubitorul muzicii de opera , omul pasionat de arta!
Domnul Dr este omul care mi-a facut primele cronici la începutul carierei mele artistice!
Domnule Dr. Victor Loghin va mulţumesc pentru sprijinul acordat şi cronicile minunate!
Drum lin către stele!    “
 
Dumitrana Teodora Lupu: „Domnul Doctor Loghin, prieten bun cu tata. I-am promis că trec curând pe la cabinet ca să vedem de ce n-aud. “Eeee, auzi doar ce vrei tu” mi-a spus.
Aşa e. Vestea ca nu mai sunteţi nu vreau s-o aud“.
 
Rolando Vasilescu: „Prea repede... Cel mai bun medic ORL-ist pe care l-a avut Constanta, un om cu totul deosebit.
Drum lin, domnule doctor Loghin Victor!  “
 
Pe aceeaşi temă:
 

A murit doctorul Constantin Tica, „îngerul copiilor“ din Spitalul Judeţean Constanţa

Alexandru Pesamosca, titanul chirurgiei pediatrice din România: „Pentru Tata Pesi, copilul era în centrul atenţiei. Restul nu exista“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: