S-a predat poliţiei bărbatul ce a plasat explozibilul în urma căruia un pompier a fost rănit. „Acţiunile lui nu au vizat persoana ce a suferit leziuni“

S-a predat poliţiei bărbatul ce a plasat explozibilul în urma căruia un pompier a fost rănit. „Acţiunile lui nu au vizat persoana ce a suferit leziuni“

Imagine cu bărbatul care s-a predat

Un bărbat de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a predat, luni după-amiaza, 25 iunie, la IPJ Cluj şi a recunoscut că el e cel care a pus un dispozitiv de mici dimensiuni care a explodat şi a rănit un pompier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, un bărbat în vârstă de 31 de ani, originar din Cluj-Napoca, s-a predat luni, 25 iunie, în jurul orei 15.45, la sediul Poliţiei şi a recunoscut că el este cel implicat în incidentul din 21 iunie când un pompier clujean a fost rănit.
 
„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 15.45, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, recunoscând că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie, fiind cel care apare în imaginile făcute publice. Bărbatul prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către poliţişti. Din primele informaţii, rezultă că acţiunile bărbatului nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei“, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.
 
Aceştia mai susţin că urmează să se stabilească dacă persoana a acţionat cu discernământ la acel moment şi ce anume l-a determinat să comită fapta.
 
Poliţiştii au mai afirmat că „imediat după producerea incidentului şi după efectuarea cercetării la faţa locului, a fost constituit un grup de lucru, pentru soluţionarea acestui caz“ şi că s-a stabilit un cerc de persoane bănuite.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.
 
Reprezentanţii IPJ Cluj au dat publicităţii săptămâna trecută imagini cu bărbatul bănuit că ar fi plasat dispozitivul explozibil. 
 
 

Mai puteţi citi:

VIDEO Principalul suspect care ar fi plasat un dispozitiv explozibil lângă maşina unui pompier, surprins de camere de supraveghere

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările