Emil Boc a încălcat regulile Untold. De ce a refuzat categoric să fie fotografiat la „cel mai sigur festival din lume” FOTO

Emil Boc a încălcat regulile Untold. De ce a refuzat categoric să fie fotografiat la „cel mai sigur festival din lume” FOTO

Emil Boc refuză să fie fotografiat la Untold. FOTO: Remus Florescu

Masca este obligatorie peste tot în festival, au anunţat organizatorii Untold. Aproape nimeni nu poartă mască la Untold, nici chiar primarul Emil Boc, care a fost surprins astfel vineri noaptea, în jurul orei 2.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Emil Boc împreună cu soţia, Oana, se îndreptau spre ieşirea din festival vineri, în jurul orei 2.00. Rugat de ziariştii clujeni să stea la fotografie, Boc a refuzat energic. S-a întors brusc, şi-a acoperit faţa cu mâna şi a spus că e un moment privat. „Maestre, nu vreau! E un moment privat”, a spus Emil Boc reporterului de la Ştiri de Cluj. Soţia primarului, Oana Boc a acceptat să fie fotografiată, părând şi ea suprinsă de gestul primarului. Un motiv plauzibil al refuzului este faptul că primarul nu purta mască de protecţie, deşi, teoretic, acest lucru esta obligatoriu. Boc nu s-a arătat deranjat că a fost fotografiat la Electric Castle, când a vizitat festivalul alături de premierul Florin Câţu, în luna iulie. Ba mai mult, el a pus singur pozele de la festival pe contul său de Instagram. 

Organizatorii Untold au susţinut că având în vedere măsurile sanitare luat, festivalul va fi „cel mai sigur din lume”. Una dintre acele măsuri este şi purtarea obligatorie a măştii. 

La Electric Castle, Emil Boc nu a refuzat să fie fotografiat. FOTO: Instagram/Emil Boc


Vă mai recomandăm 

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările