Un tânăr care şi-a incendiat casa şi risca să se intoxice cu fum, salvat de pompieri

Un tânăr care şi-a incendiat casa şi risca să se intoxice cu fum, salvat de pompieri

Pompierii au reuşit să.l salveze pe bărbat Foto:Arhivă Adevărul

Un bărbat care a încercat să-şi pună capăt zilelor a fost salvat în ultima clipă de pompieri. Militarii au in tervenit d eurgenţă, miercuri seară, la Olteniţa, pentru a convinge un bărbat să iasă din casa pe care o incendiase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cauza fumului dens, bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, risca să se intoxice. Ca să fie sigur că reuşeşte să-şi ia zilele, Mihai Ţ. şi-a incendiat şi hainele. Pompierii militari din au acţionat pe 5 martie, în jurul orei 20.00, pe strada Pescarilor, pentru salvarea unui bărbat cu probleme de sănătate, care intenţiona să se intoxice cu fum. Salvatorii au ajuns rapid la faţa locului şi l-au convins pe bărbat să iasă din dormitor, unde se acumulase o mare cantitate de fum, care îi punea viaţa în pericol.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, Mihai Ţ., se afla într-un dormitor al locuinţei şi refuza să iasă din încăpere, deşi în interior era foarte mult fum degajat de hainele pe care le aruncase în sobă. Pompierii au reuşit să-l scoată din casă pe bărbat şi l-au transportat la spital în siguranţa unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Vă recomandăm şi:

FOTO Tragedie la Rasa. O bătrână a ars de vie în casă, alături de cel mai credincios prieten, câinele familiei

Bătrân din Săgeata, mort într-un incendiu în propria casă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările