Sărbătoarea Mărţişorului se deschide vineri, 21 februarie, pe malul Borcei

Sărbătoarea Mărţişorului se deschide vineri, 21 februarie, pe malul Borcei

Mărţişoare lucrate de copiii de la Centrul de Zi pentru persoane cu handicap FOTO Adevărul

Primăria Municipiului Călăraşi a pregătit o serie de activităţi specifice sărbătorii Mărţişorului. Acestea sunt susţinute deangajaţi din cadrul Serviciului Public Pieţe Oboare, Muzeul Municipal Călăraşi şi ai Centrului de zi pentru persoane cu handicap.

 
 Astfel, în 21 şi 28 februarie se desfăşoară la Muzeul Municipal ”Atelierul de mărţişoare”, participanţii urmând să realizeze din lut, folosind diverse tehnici de decorare, mici obiecte de podoabă care vor fi oferite drept mărţişor.
Pe 22 februarie, în zona Orizont, se deschide tradiţionalul Târg de Mărţişoare, unde sunt aşteptaţi să expună spre vânzare aproximativ 40 de comercianţi. Târgul va rămâne deschis până în jurul datei de 8 martie.
Toată luna februarie, dar mai cu seamă în aceste zile, în cadrul şedinţelor de Art-terapie şi a Atelierului de arte frumoase, beneficiarii Centrului de zi pentru persoane cu handicap în colaborare cu ASCHF-R-filiala Călăraşi confecţionează mărţişoare handmade. Activităţile au ca finalitate o expoziţie cu vânzare, pe 28 februarie, la sediul Centrului, banii strânşi urmând să fie folosiţi de ASCHF-R în interesul beneficiarilor, a anunţat Primăria Călăraşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările