Caravana BebeBunVenit vine în Bărăgan, zonă cu mortalitate infantilă ridicată

Caravana BebeBunVenit vine în Bărăgan, zonă cu mortalitate infantilă ridicată

Mamele cu bebeluşi vor fi susţinute printr-o campanie de informare FOTO Shutterstock

Crucea Roşie Călăraşi susţine organizarea Caravanei BebeBunVenit în Bărăgan, campanie care va ajunge în zonele cu cea mai mare rată a mortalităţii infantile din România, cu proiecţii video educative, adaptate vieţii mamelor din mai multe localităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din aceste proiecţii mamele află tot ce au nevoie să ştie pentru a evita moartea bebeluşului lor în primul an de viaţă din lipsa accesului la informaţie. 

La final primesc pachete cu haine de iarnă şi produse de igienă pentru bebeluşi. Această Caravană are scopul scăderii ratei de mortalitate infantilă care ne situează pe primul loc în Uniunea Europeană.

 În România, 3 mame îşi îngroapă bebeluşul în fiecare zi, iar principalii factori care care contribuie la această statistică sumbră sunt sărăcia şi lipsa accesului la educaţie.

 În anul 2021 Caravana BebeBunVenit ajunge cu ajutorul filialei Crucea Roşie Călăraşi în judeţul în care până nu demult mureau cei mai mulţi bebeluşi din Uniunea Europeană. 

Poţi susţine Caravana BebeBunVenit accesând Programul video BebeBunVenit pentru tine sau pentru prietenele tale, cel mai complex curs online de puericultură cu 210 episoade scurte şi prietenoase cu informaţii de la experţi sau donând pe site-ul BebeBunVenit. (donaţia se face prin operatorul PayPal dar se poate dona cu orice tip de card, fără să ai cont de PayPal), au anunţat reprezentanşii Crucii Roşii.

Vă mai recomandăm şi:

COVID-19 face ravagii în creierul multor pacienţi. Un bolnav din trei are probleme neurologice sau psihiatrice

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările