Amenzi în valoare de 75.000 de lei, aplicate pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie

Amenzi în valoare de 75.000 de lei, aplicate pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie

Poliţia i-a sancţionat pe cei care au încălcat legea FOTO IPJ Călăraşi

În judeţul Călăraşi, astăzi, 26 aprilie, se află în carantină instituţionalizată 161 de persoane, iar în autoizolare sunt 164 persoane monitorizate la domiciliu. În ultimele 24 de ore, au ieşit din carantină 31 persoane, iar 7 persoane au finalizat perioada de izolare de 14 zile.

Conform Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, până la această dată în judeţul Călăraşi au fost confirmate 51 de persoane cu COVID-19, dintre care 37 de persoane au fost declarate vindecate şi o persoană a decedat.
 
Angajaţi ai Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale continuă să acţioneze integrat pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgenţă şi de ordonanţele militare în vigoare, precum şi asigurarea pazei locaţiilor de carantinare.
 
Până la această dată, prin structurile abilitate ale MAI, au fost întocmite 3 dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin.1 Cod Penal. Totodată, structurile de ordine publică au aplicat 413 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină.
Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 38 de sancţiuni în valoare de 75.000 lei persoanelor care nu au respectat măsurile/restricţiile stabilite de Ordonanţa Militară nr. 3 din 24.03.2020, referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările