Zeci de buzoieni au fost evacuaţi dintr-un bloc în care mirosea puternic a gaze. A fost descoperită o avarie VIDEO

Zeci de buzoieni au fost evacuaţi dintr-un bloc în care mirosea puternic a gaze. A fost descoperită o avarie VIDEO

ISU Buzău

Peste 80 de persoane au fost evacuate, marţi seară, dintr-un bloc cu zece etaje din cartierul buzoian Micro 5, din cauza unui miros de gaze care s-a simţit în mai multe apartamente. Oamenii au revenit în case după mai bine de o oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Marţi, după ora 17.00, câţiva buzoieni au reclamat la 112 că, atât în apartamente cât şi pe casa scării, miroase puternic a gaze. La faţa locului s-au deplasat pompieri, poliţişti şi jandarmi.
 
Potrivit estimărilor forţelor de intervenţie, peste 80 de locatari din blocul respectiv au fost evacuaţi, după ce pompierii au bătut la toate uşile.
 
La faţa locului au sosit şi echipajele de la Distrigaz, care au verificat de unde provine mirosul înţepător. 
 
Aceştia au închis alimentarea cu gaze a apartamentelor iar oamenii au fost lăsaţi să intre în case, după aproape o oră de stat în faţa blocului. 
 
La o primă verificare, echipele de intervenţie de la Distrigaz nu au detectat scăpări de gaze. Ulterior, a fost descoperită o avarie la conducta principală din bloc. 
 
Distrigaz va sista alimentarea cu gaze a celor 44 de apartamente din bloc, până când avaria va fi remediată de o firmă ce urmează să fie contractată de asociaţia de proprietari.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările