VIDEO Primarul comunei în care „s-au izolat“ 20 de interlopi pentru aniversarea lui Tyson: „Dacă era ceva grav, mă informa Poliţia“

VIDEO Primarul comunei în care „s-au izolat“ 20 de interlopi pentru aniversarea lui Tyson: „Dacă era ceva grav, mă informa Poliţia“

Interlopii au fost interceptaţi în trafic de mascaţi ai Poliţiei FOTO Iulian Bunilă

Curtea fostului CAP din localitatea buzoiană Gherăseni a fost locul de întâlnire a 20 de interlopi din toată regiunea. Motivul adunării a fost aniversarea lui ”Tyson”, un buzoian care şi-a căpătat porecla după ce s-a tatuat pe faţă asemenea celebrului pugilist. Primarul susţine că nu a ştiut nimic despre adunarea organizată într-o perioadă de criză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrecăreţii nu au apucat să se înfrupte prea mult din grătare şi băutură pentru că au fost deranjaţi de zeci de poliţişti şi jandarmi înarmaţi până-n dinţi
 
De ziua lui, duminică după-amiază, 10 mai, bărbatul tatuat precum Mike Tyson şi-a chemat amicii din mai multe judeţe pentru un chef făcut într-un loc ferit de ochii lumii: la Gherăseni, în fostul sediu al Cooperativei Agricole de Producţie (CAP) din perioada comunistă. 
 
Au răspuns chemării 20 de bărbaţi din Buzău, Ilfov, Galaţi, Brăila şi Dolj, îmbarcaţi în şase autoturisme. 
 
Printre petrecăreţi s-ar fi aflat Bogdan Sandu, cunoscut ca fiind membru al clanului Sportivilor din Bucureşti, şi Sorin Geamănu, aflat sub control judiciar într-un dosar de înşelăciune. 
 
Mulţi dintre participanţi sunt cunoscuţi ai oamenilor legii în judeţele din care provin. La descindere, unul dintre tineri a fost găsit băut şi sub influenţa substanţelor psihotrope.
 
 
”Exact aici, la poartă, stăteam şi mă uitam. Erau maşini până aici şi multe persoane”, spune un localnic.
Vestea că satul lor a fost duminică loc de adunare pentru spuma interlopilor din regiune s-a răspândit rapid printre localnici. Unii spun că nu au mai văzut niciodată o asemenea dezlănţuire a forţelor de ordine.
 
Chiar dacă în sat aproape toată lumea vorbeşte despre descindere, primarul spune că nu a ştiut nimic până azi despre adunarea publică organizată în comunitatea sa într-o perioadă de criză.  
 
”Eu nu ştiu când sunt petreceri în Gherăseni. Dacă era ceva grav, poliţia mă informa”, a declarat Vasile Ţintă, primarul din Gherăseni.
 
Petrecerea, care nu a durat foarte mult, s-a încheiat cu amenzi de aproape 200.000 lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii Covid-19 şi un dosar penal, după ce unul dintre şoferi consumase băuturi şi substanţe psihotrope. 
 
În urma acţiunii, cazul ar fi intrat în atenţia specialiştilor în criminalitate organizată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările