VIDEO Podul rutier de la ieşirea din Buzău spre Brăila a fost redeschis

VIDEO Podul rutier de la ieşirea din Buzău spre Brăila a fost redeschis

Podul a fost reconstruit de la zero

Podul rutier care asigură legătura dintre Zona Industrială a Buzăului şi Şoseaua Brăilei, aflat în reparaţii capitale de la începutul acestui an, a fost deschis circulaţiei. Vechea pasarelă a fost dărâmată.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Toate mijloacele de transport auto care merg sau vin dinspre Brăila pot circula din nou pe sub podul rutier.
 
Primul tronson din pasarela de la Metalurgica, aflat în reabilitare şi modernizare, a fost redeschis şi traficul rutier a fost reluat normal, atât pe pod, cât şi pe sub el.
 
Oficialii din Primărie şi reprezentanţii constructorului au tăiat împreună panglica de inaugurare, bucuroşi că au reuşit să redea circulaţiei acest pod, în timp optim.
 
Deoarece podul peste calea ferată se află într-un stadiu avansat de degradare, traficul greu este restricţionat şi deviat pe un traseu ocolitor.
 
Cel mai probabil, chiar şi în cazul în care între constructor şi Regionala CFR Galaţi s-ar ajunge la un acord, lucrările de reabilitare nu vor putea începe până în primăvara următoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările