Se caută explicaţii în cazul unui sportiv reinfectat cu SARS CoV-2, la o lună după ce s-a vaccinat

Se caută explicaţii în cazul unui sportiv reinfectat cu SARS CoV-2, la o lună după ce s-a vaccinat

Arhivă

Autorităţile de sănătate din Buzău au demarat o anchetă în cazul unui bărbat care a fost diagnosticat cu COVID-19 la mai puţin de o lună după ce şi-a făcut vaccinul de la Johnson & Johnson. Cazul este cu atât mai complicat cu cât se ştie că el mai trecuse prin boală în toamna anului trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă


Trei cazuri noi de infectare cu noul coronavirus şi o reinfectare s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Buzău, conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică. 

Pacienţii au vârste cuprinse între 4 ani şi 30 de ani. 

Pacientul reinfectat este un bărbat declarat pozitiv pe teritoriul altui judeţ în luna octombrie 2020 şi vaccinat în luna iunie 2021. 

Fiind sportiv, a trebuit să fie testat la intrarea în lot şi astfel a aflat că este infectat din nou. Ancheta epidemiologică se va face în cursul zilei de joi, anunţă autorităţile.

Bărbatul a fost vaccinat cu Johnson & Johnson. El a fost evaluat la Urgenţele Spitalului Judeţean Buzău, este asimptomatic, a primit tratament corespunzator iar acum se află izolat la domiciliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările