Poliţiştii buzoieni, chemaţi să liniştească un scandalagiu supărat că i-a ieşit pozitiv testul pentru COVID-19

Poliţiştii buzoieni, chemaţi să liniştească un scandalagiu supărat că i-a ieşit pozitiv testul pentru COVID-19

Arhivă

Mai mulţi poliţişti au fost solicitaţi să intervină la spitalul din Râmnicu Sărat, unde un bolnav de COVID-19 a provocat un scandal, refuzând să şi ia tratamentul. Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00.

Ştiri pe aceeaşi temă


Protagonistul scandalului este un tânăr de 23 de ani, din municipiul Buzău. În cursul dimineţii, acesta a primit un nou rezultat pozitiv la ultimul test COVID-19 iar după aflarea rezultatului a devenit violent.  

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00. Pentru că nu l-au putut linişti şi convinge să ia medicamentele, cadrele medicale au solicitat intervenţia poliţiştilor. 

La spital au fost trimişi mai mulţi poliţişti, printre care şi doi negociatori de la IPJ Buzău. După aproximativ două ore, tânărul a fost convins că trebuie să rămână internat şi să-şi ia tratamentul prescris de medici.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat, împreună cu negociatori din cadrul IPJ Buzău. Aceştia au identificat persoana care avea un comportament recalcitrant, iar în urma discuţiilor purtate, au convins tânărul să se liniştească şi să rămână în unitatea medicală pentru a primi îngrijirile necesare", a precizat agentul de poliţie Cornelia Stroe, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Tânărul care a provocat scandal la spitalul din Râmnicu Sărat este din clanul Pistol, nepot al bărbatului care a infectat cartierul buzoian Poştă în perioada sărbătorilor pascale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: