Lista străzilor în curs de modernizare, din Buzău. Cele mai ample lucrări, pe Transilvaniei şi Industriei VIDEO

Lista străzilor în curs de modernizare, din Buzău. Cele mai ample lucrări, pe Transilvaniei şi Industriei VIDEO

Arhivă adevarul.ro

Autorităţile buzoiene continuă modernizarea străzilor din municipiu. În această perioadă, două echipe de muncitori de la Urbis Serv, societatea de asfaltări a Primăriei, se ocupă de refacerea carosabilului şi a trotuarelor în Cartierul Orizont.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
De câteva zile, zona aflată la marginea oraşului Buzău, în nord, a devenit un imens şantier.
 
Muncitorii de la Urbis Serv efectuează lucrări de asfaltare şi resistematizare şi pe Aleea Stejarului, drum paralel cu Bulevardul Unirii, între străzile Patriei şi Ciucurete. 
 
Aleea Stejarului se afla, de mulţi ani, într-o stare deplorabilă. Potrivit edilului Constantin Toma, se vor asfalta cât de curând şi Aleea Platanului şi Aleea Patriei, artere aflate în aceeaşi zonă.
 
Lucrările de asfaltare în zona delimitată de Bulevardul Unirii şi strada Spiru Haret se vor încheia cel târziu în primăvara anului viitor.
 
Lucrările continuă şi pe strada Transilvaniei. Drumarii au finalizat etapa de injectare a unei substanţe necesare stabilizării pământului şi au trecut la acoperirea străzii cu piatră concasată, o nouă etapă înainte de asfaltare.  
 
Un alt mare şantier deschis de administraţia locală este cel de pe Bulevardul Industriei. Lucrările au avansat destul de mult în ciuda faptului că au fost întârziate din pricina ploilor din debutul acestei veri.
 
Adminsitraţia locală speră ca până spre finalul anului, majoritatea lucrărilor să se încheie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările