Cum i-au dispărut unui buzoian 25 de porumbei în valoare de 8.000 de lei

Cum i-au dispărut unui buzoian 25 de porumbei în valoare de 8.000 de lei

Arhivă

Un tânăr din comuna buzoiană Pârscov s-a ales cu dosar penal după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, a pătruns în gospodăria unui columbofil, i-a sustrat porumbei în valoare de 8.000 de lei, apoi i-a vândut unor consăteni.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cazul dispariţiei mai multor porumbei de rasă a intrat sâmbătă în atenţia poliţiştilor din cadrul Postului de poliţie Cislău. 

Fapta fusese sesizată în ziua de 14 februarie de către proprietar, un bărbat de 40 de ani din comuna Vipereşti, care a precizat că a constatat că îi lipsesc 25 de porumbei de rasă, prejudiciul fiind estimat la suma de 8.000 de lei.

Poliţiştii l-au identificat pe autorul infracţiunii, stabilindu-se că ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Pârscov.

Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi profitat de faptul că partea vătămată este plecată de acasă, ar fi sustras porumbeii şi, ulterior, i-ar fi vândut altor localnici.
 
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi recuperarea întregului prejudiciu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: