Covid-19: Investiţii în dotarea Spitalului Judeţean Buzău, din fonduri europene

Covid-19: Investiţii în dotarea Spitalului Judeţean Buzău, din fonduri europene

Arhivă

Consiliul Judeţean Buzău accesează fonduri europene pentru a ajuta Spitalul Judeţean de Urgenţă să facă faţă crizei sanitare fără recedent, provocată de virusul SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă


Consilierii au aprobat în cadrul unei şedinţe extraordinare un proiect de hotărâre care vizează atragerea de fonduri structurale în valoare totală de 10,24 milioane de lei. 

Din această sumă, peste 3,5 milioane de lei reprezintă cheltuieli pentru lucrări de construcţii şi montaj.

Autorităţile buzoiene  doresc realizarea unor instalaţii noi şi moderne pentru gaze medicale, precum şi dotarea secţiilor exterioare de Oncologie şi Pneumologie cu sisteme de detectare şi alarmare împotriva incendiilor.

Acestea se activează se activează şi în cazul în care sesizează o concentraţie mai mare decât limita normală a nivelului de oxigen medical în atmosferă. Proiectul  de investiţii se va derula pe o perioadă de 19 luni.  

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările