VIDEO Buzău: Un tânăr, consumator de droguri, şi-a înjunghiat unchiul şi mătuşa

VIDEO Buzău: Un tânăr, consumator de droguri, şi-a înjunghiat unchiul şi mătuşa

Un tânăr de 22 de ani cunoscut ca şi consumator de droguri şi-a înjunghiat unchiul şi mătuşa, după care a încercat să dispară. Evenimentul în urma căruia şi-a pierdut viaţa un bărbat de 55 de ani iar o femeie de 53 de ani a fost rănită s-a produs duminică seara, în municipiul Buzău. Agresorul a fost prins la o oră după comiterea faptei, într-un parc din oraş, de o patrulă mixtă a jandarmeriei şi poliţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Tânărul de 22 de ani, care ar consuma etnobotanice, a avut un conflict spontan cu cei doi soţi în casa acestora, din municipiul Buzău. La un moment dat, tânărul a luat un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi, după care a plecat de acasă. Mătuşa lui a scapat cu viaţă abia după ce s-a refugiat în curtea vecinilor.
 
Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat deşi s-au făcut manevre de resuscitare la locul faptei. În schimb, femeia, de 53 de ani, a fost transportată la spital şi este în stare stabilă.
 
Tânărul, Andrei Muscalu, face parte dintr-o familie dezorganizată, părinţii fiind mutaţi la Bucureşti. Vecinii spun despre el că se droghează de mulţi ani şi îşi procură substanţele periculoase cu banii de mâncare trimişi de mama stabilită la Bucureşti. 
 
Poliţiştii din municipiu au instalat filtre în tot oraşul pentru a-l găsi pe tânărul care şi-a înjunghiat rudele. În jurul orei 20.00, individul a fost prins de un echipaj de jandarmi în zona Conacul Trandafirilor din Parcul Crâng. El a fost încătuşat şi dat în custodia poliţiştilor, fiind dus la sediul IPJ Buzău pentru a fi audiat.
 
Victima, Adrian Mocanu, este un cadru militar în rezervă. Din primele date, tânărul, întors din oraş, ar fi cerut să i se dea mâncare, iar pentru că nu ar fi primit imediat a pornit scandalul. S-a năpustit asupra unchiului şi a mătuşii sale, primul sfârşind înjunghiat. 
 
Femeia, lovită şi ea, ar fi reuşit să scape de furia nepotului său şi să se refugieze la vecini. Potrivit adjunctului şefului I.P.J. Buzău, comisar-şef Octavian Constantin, agresorul nu a consumat băuturi alcoolice şi nu a consumat etnobotanice, însă se fac cercetări în vederea clarificării tuturor situaţiilor.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările