Un bărbat care a aruncat fără nicio jenă saci întregi de moloz în pădure a fost identificat şi amendat cu 1.000 de lei

Un bărbat care a aruncat fără nicio jenă saci întregi de moloz în pădure a fost
identificat şi amendat cu 1.000 de lei

Bărbatul a fost fotografiat în timp ce arunca deşeurile în pădure.

Bărbatul a dat dovadă că nu are niciun fel de bun simţ. El a fost fotografiat săptămâna trecută în timp ce descărca dintr-o dubă saci cu moloz şi îi arunca fără nicio jenă în zona împădurită din Şchei, numită Podul Dracului.

Pozele  care ilustrau clar fapta bărbatului au ajuns la Poliţia Locală, iar agenţii au reuşit să îl identifice. Maşina aparţine unei companii private unde bărbatul era angajat la şofer. A folosit autoturismul în scop personal pentru a scăpa de sacii de moloz. Că doar să murdereşti pădurea este gratis. A făcut o economie de câteva zeci de lei cât ar fi costat plata către firma de salubritate pentru ridicarea deşeurilor. Acum va plăti 1000 de lei amendă pentru fapta sa şi s-a făcut şi de ruşine după ce pozele au umplut internetul. Autorităţile speră ca braşovenii să înţeleagă că pădurea nu este un coş de gunoi, să fie responsabili şi să arunce deşeurile doar în locurile special amenajate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: