Mihai Viteazul, la festivalul medieval de la Făgăraş. O hologramă a domnitorului va putea fi văzută la eveniment

Mihai Viteazul, la festivalul medieval de la Făgăraş. O hologramă a domnitorului va putea fi văzută la eveniment

Cetatea Făgăraş FOTO wikipedia

O hologramă a domnitorului Mihai Viteazul va putea fi văzută la festivalul medieval care se va desfăşura la Făgăraş, în ultimul weekend din luna august

Mihai Viteazul va fi prezent în această vară la Făgăraş. Bineînţeles că domnitorul nu va fi prezent în carne şi oase, dar tehnologia 3D va aduce o hologramă a acestuia în mijlocul localnicilor şi turiştilor care vor fi prezenţi la Medfest, festivalul medieval care va fi organizat în Cetatea Făgăraş în ultimul weekend din luna august. 
 
Trei importante evenimente vor avea loc în 21-22 şi 28-29 august în municipiul braşovean. În primul dintre weekenduri se vor desfăşura Zilele Făgăraşului. Evenimentul va avea loc pe Stadionul Municipal şi reprezintă o tradiţie reluată după o pauză forţată, provocată de pandemie. 
 
La Zilele Făgăraşului, publicul va putea fredona hiturile Carlas's Dreams şi ale Elenei Gheorghe şi va asista la un foc de artificii extrem de spectaculos. O săptămână mai târziu va avea loc prima ediţie a Medfest. Tot în perioada 26-28 august, Parcul central se transformă din nou în spaţiu de agrement pentru „Trei seri culturale în inima României”. Aflat la a doua ediţie, evenimentul se va desfăşura în Piaţa Republicii.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările