Alegeri locale 2020. Cine sunt candidaţii care aspiră la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidaţii care aspiră la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov

Sursa arhivă

Românii îşi vor alege duminică, 27 septembrie, primarii, consilierii locali şi consilierii judeţeni pentru următorii patru ani. În secţiile de vot au fost impuse şi reguli speciale pentru evitarea răspândirii noului Coronavirus.

Cei mai mulţi candidaţi independenţi din ţară care au intrat în bătălia electorală au fost raportaţi în judeţul Braşov, şi anume 83. Iată lista candidaţilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov:  
 
Mihai Mohaci - Pro România
Marian Rasaliu - PSD
Melda Toaso - UDMR
Adrian Veştea - PNL (în funcţie)
Carolina Fernolend - FDGR
George Antohe-Marica - PMP
Vasea Carchelan - PRM
Tudor Benga - USR
Ionel Goidescu - Partidul Alternativa pentru Demnitate Naţională
Raimond Chira-Adam - Partidul Verde
Mariana Câju - independent
 
Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat că la data de 25 august 2020 numărul total de cetăţeni români cu drept de vot era de 19.004.986. 
 
Dintre aceştia trebuie menţionat că doar 18.270.004 au domiciliul sau reşedinţa în ţară şi pot participa la alegerile locale, iar 734.982 au domiciliul în străinătate şi sunt posesori de paşaport CRDS. 
 
La alegerile locale nu există liste suplimentare, iar alegătorii trebuie să îşi exprime opţiunea de vot în localitatea de reşedinţă unde sunt arondaţi.
 
Vă mai recomandăm şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările