Valoare record a amenzilor aplicate de poliţiştii brăileni într-o singură zi. În colimatorul oamenilor legii au fost şoferii şi scandalagii

Valoare record a
amenzilor aplicate de poliţiştii brăileni într-o singură zi. În colimatorul oamenilor
legii au fost şoferii şi scandalagii

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au aplicat 129 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru abateri de la normele de convieţuire socială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 28 ianuarie, poliţiştii brăileni, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat mai multe razii pe raza judeţului pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

”Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 129 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 49.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 10 permise de conducere şi au reţinut un certificat de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: