Razii pe şoselele din judeţul Brăila. 33 de şoferi au rămas fără permise, poliţiştii retrăgând şi 6 certificate de înmatriculare

Razii pe şoselele din
judeţul Brăila. 33 de şoferi au rămas fără permise, poliţiştii retrăgând şi 6
certificate de înmatriculare

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au intervenit, în perioada 24 - 26 ianuarie, la peste 100 de sesizări, iar în urma verificărilor au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat legea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 24 - 26 ianuarie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 18 acţiuni şi s-a intervenit la 115 evenimente, dintre care 87 sesizate prin 112.

”În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 568 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 332.000 de lei. Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 33 de permise de conducere auto”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 6 certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: