Poliţiştii caută o femeie de 72 de ani care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Bătrâna a fost dată în urmărire naţională

Poliţiştii caută o
femeie de 72 de ani care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Bătrâna a fost
dată în urmărire naţională

Şerban Jeana Foto: IPJ Brăila

Un brăilean a anunţat dispariţia soţiei sale la Poliţie. Femeia a plecat ieri de acasă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

Luni, 4 noiembrie, un brăilean de 67 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, în cursul aceleiaşi zile, a soţiei sale, Şerban Jeana, în vârstă de 72 ani, care a plecat de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,52 de centimetri, greutatea de aproximativ 52 de kilograme, constituţie slabă, păr şaten, drept, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui,  şi nu prezintă semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni de trening maro, bluză galbenă, vestă din fâş neagră şi încălţări din pâslă.

Pentru Şerban Jeana s-a solicitat urmărirea la nivel naţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: