Plăcuţele de înmatriculare suedeze „lovesc” din nou. Un tânăr din Brăila s-a ales cu dosar penal

Plăcuţele de înmatriculare suedeze „lovesc” din nou. Un tânăr din Brăila s-a ales cu dosar penal

Maşina implicată în incidentul de la Brăila FOTO Poliţia de Frontieră

Brăileanul în vârstă de 22 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră la volanul unei maşini cu numere de înmatriculare specific suedeze, dar care de fapt erau expirate de câteva luni.

Plăcuţele suedeze lovesc din nou în România, victima lor fiind acum un tânăr din Brăila care s-a ales cu dosar penal. 

După cum informează Poliţia de Frontieră, totul s-a întâmplat în data de 18 mai 2020, în jurul orei 23.30, când un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brăila, aflat într-o misiune de rutină, oprit pe o arteră din municipiul Brăila, un autoturism marca Volkswagen Tiguan, cu număr de înmatriculare specific Suediei, condus de brăileanul Andrei M., în vârstă de 22 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu avea drept de circulaţie, având înmatricularea suspendată de autorităţile suedeze”, a precizat Poliţia de Frontieră.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România”.

Tânărul din Brăila riscă până la doi ani de închisoare (sau o amendă), asta dacă nu cumva pe parcursul cercetării penale vor fi scoase la iveală şi alte infracţiuni conexe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: