Panică la o bancă din Brăila după ce un client nemulţumit i-a ameninţat pe angajaţi şi a distrus mai multe bunuri

Panică la o bancă din
Brăila după ce un client nemulţumit i-a ameninţat pe angajaţi şi a distrus mai
multe bunuri

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 21 de ani este audiat în prezent de poliţişti după ce i-a ameninţat pe angajaţii unei bănci din Brăila şi a distrus mai multe bunuri din sediu. Jandarmii l-au reţinut pe clientul băncii, care trebuie să dea acum explicaţii pentru gestul său.

UPDATE Ora 14,30

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că una dintre angajatele băncii a fost agresată, astfel că tânărul de 32 de ani este cercetat acum şi pentru lovire şi alte violenţe. ”Faţă de tânârul în cauză a fost luată măsura internării medicale într-un spital de psihiatrie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Ştirea iniţială

O bancă de pe strada Călăraşilor din Brăila a fost în această dimineaţă scena unui incident violent. Un tânăr de 21 de ani a intrat în unitatea bancară şi a început să ameninţe angajaţii, după care a început să se manifeste violent, distrugând câteva bunuri din sediul băncii.

Angajaţii băncii au dat alarma, iar tânărul a fost reţinut de jandarmi în imediata apropiere a unităţii bancare, fiind predat apoi poliţiştilor.

”În jurul orei 9,30, am fost sesizaţi de către angajaţii unei bănci din municipiu cu privire la faptul că un client, nemulţumit de faptul că nu poate retrage bani din cont, a distrus mai multe bunuri. Acesta se află în custodia noastră şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele tânărului de 21 de ani pentru distrugere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările