Şi-a răpit propriul copil de pe stradă. Agresorul, propus pentru arestare abia după a treia agresiune asupra familiei

Şi-a răpit propriul
copil de pe stradă. Agresorul, propus pentru arestare abia după a treia
agresiune asupra familiei

Foto: arhivă Adevărul

Un brăilean şi-a făcut un obicei din lovirea şi răpirea membrilor propriei familiei, dar oamenii legii nu l-au adus în faţa instanţei cu propunere de arestare decât după patru luni de la primul act de violenţă.

Moldoveanu Florin Daniel, un bărbat din Brăila, a fost arestat preventiv după ce şi-a răpit unul dintre copii de pe stradă, acesta fiind eliberat abia după intervenţia poliţiştilor.

”S-a reţinut că, în noaptea de 07/08.04.2019, în jurul orei 00,15, Moldoveanu Florin Daniel a lipsit de libertate pe unul din membrii familiei sale, în sensul că, în timp ce acesta din urmă se afla pe strada Plevna din municipiul Brăila, Moldoveanu Florin Daniel l-a luat împotriva voinţei acestuia în autoturismul lui, l-a dus în locuinţa lui, persoana vătămată părăsind spaţiul respectiv după ce au intervenit organele de poliţie”, a precizat procurorul de caz.

Bărbatul îşi făcuse un obicei din agresarea propriei familii. Astfel, pe 22.04.2019, în jurul orei 13,50, în timp ce se afla pe bulevardul Independenţei din Brăila, Moldoveanu Florin Daniel a lovit cu piciorul în zona membrului inferior stâng un membru al familiei sale. O săptămână mai târziu, în timp ce se afla în parcarea din spatele blocului C,  partenera de viaţă a agresorului a fost agresată fizic de către acesta, fiindu-i cauzate leziuni ce au necesitat o zi de îngrijiri medicale.

Pe 02.08.2019, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.08.2019 până la data de 31.08.2019, inclusiv, a bărbatului pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie în formă continuată.

Cererea a fost admisă, instanţa dispunând arestarea preventivă a lui Moldoveanu Florin Daniel pentru 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: