Îmbulzeală sufocantă. Ce a fotografiat un călător indignat într-un microbuz al unei firme autorizate să facă transport de persoane pe ruta Brăila - Constanţa

Îmbulzeală sufocantă. Ce a fotografiat un călător indignat într-un microbuz al unei firme autorizate să facă transport de persoane pe ruta Brăila - Constanţa

Superaglomeraţie pe ruta Brăila - Constanţa    FOTO Facebook

Cum se călătoreşte cu maxi-taxi între Brăila şi Constanţa? Ca într-o cutie de conserve. Cel puţin aşa reiese din fotografiile postate pe un site de socializare de un călător care afirmă că, în weekend, a fost client al firmei brăilene de transport rutier „Aventin”.

Ştiri pe aceeaşi temă

În poze se vede că mijlocul de transport este arhiplin, câţiva călători fiind obligaţi să stea în picioare pe culoar. Tot pe culoar sunt depozitate mai multe bagaje, aspect ce ar fi făcut imposibilă evacuarea urgentă a maşinii, în cazul unui incident.

"Lăcomia asta a dovedit că ucide, dar lăcomia ia minţile celor care operează pe transportul de pesoane.  În condiţiile în care această firmă de transport operează, normal ar fi să i se suspende licenţa până la remediarea problemelor şi toate autorităţile pe ruta respectivă să ştie că oricând un accident cu un mijloc de transport Aventin poate fi fatal", spune călătorul indignat.

Culoarele sunt blocate cu bagaje   FOTO Facebook

Nicolae Zaharia, patronul „Aventin”, neagă că realitatea care reiese din fotografiile respective ar fi cea din activitatea de zi cu zi a firmei sale. "Dacă s-a întâmplat, este un caz excepţional pentru că în majoritatea curselor nu reuşim să ne acoperim costul cu combustibilul, şoferul, piesele de schimb. De când cu criza globală şi efectele ei, mulţi au rămas fără locuri de muncă sau cu salarii mai mici şi nu mai călătoresc. Cât despre faptul că au fost luaţi în maşină mai mulţi călători decât numărul de locuri, cel mai probabil este vorba despre persoane la capăt de traseu care s-au rugat de şofer insistem să-i preia, mai ales că o fi fost şi weekend...", afirmă Zaharia.

Citiţi şi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: