Profesoară din Botoşani acuzată că a bătut o elevă. Fata s-a plâns că a fost trasă de păr, pălmuită şi lovită cu umbrela

Profesoară din Botoşani acuzată că a bătut o elevă. Fata s-a plâns că a fost trasă de păr, pălmuită şi lovită cu umbrela

Liceul din Darabani FOTO botosaninews.ro

O profesoară de la un liceu din judeţul Botoşani este acuzată, de părinţi, că a bătut şi a umilit o elevă. Profesoara neagă toate cele reclamate, dar conducerea liceului a demarat o anchetă internă.

Părinţii unei eleve din oraşul botoşănean Darabani aduc acuzaţii grave unei profesoare care predă la liceul din localitate. Mai precis, tatăl copilei, elevă în clasa a IX a, spune că fiica sa a fost agresată verbal şi fizic de o profesoară care este şi dirigintă la clasa fetei, arată monitorulbt.ro

Conform acuzaţiilor părinţilor, citaţi de aceeaşi publicaţie, eleva s-ar fi dus la magazin să-şi cumpere de mâncare şi a întârziat câteva minute, la oră. 

Părinţii acuză că diriginta s-ar fi dus după ea şi ar fi bătut-o şi umilit-o. Mai precis ar fi tras-o de păr, ar fi lovit-o cu palma peste faţă, dar ar fi lovit-o, în spate, şi cu o umbrelă. 

Tatăl fetei a depus şi o plângere la Poliţie, fiind deja deschis un dosar penal. 

De cealaltă parte, profesoara ar fi negat toate acuzaţiile aduse. Conducerea liceului din Darabani a demarat o anchetă internă. 

Vă recomandăm să citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările