Moartea misterioasă a unui adolescent. A fost găsit de fără suflare în casă

Moartea misterioasă a unui adolescent. A fost găsit de fără suflare în casă

Medicii au intervenit pentru a-l resuscita pe adolescent FOTO gazetabt.ro

Un băiat de 14 ani din municipiul Botoşani a fost găsit mort în casă.  Adolescentul a rămas singur doar pentru câteva ore. Deocamdată cauza morţii rămâne un mister.

Ştiri pe aceeaşi temă

O familie din municipiul Botoşani trăieşte o adevărată dramă. Băiatul lor de 14 ani a decedat fără ca nimeni să ştie cu exactitate de ce şi în ce împrejurări. Totul s-a întâmplat miercuri dimineaţă. 

Băiatul a rămas singur în apartamentul familiei pentru doar câteva ore. Bunica băiatului plecase la cumpărături şi s-a întors să-i pregătească masa de prânz. Când a intrat în apartament şi-a dat seama că nepotul ei zace fără simţire într-una din camere. 

Femeia a sunat la 112 cerând ajutor. A intervenit o ambulanţă de Terapie Intensivă şi a încercat resuscitarea copilului. Fără succes însă. A fost constatat decesul. Deocamdată nu se ştie cauza morţii. Copilul nu părea să sufere de vreo boală şi nici nu avea urme de agresiune pe trup.


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările