Sărbătorile „fericite” ale românilor: Coadă de ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţe

Sărbătorile „fericite” ale românilor: Coadă de ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţe

Ambulanţele stau la coadă la UPU                                          FOTO: FB Victor victor

Coadă de ambulanţe Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unui Spitalului Judeţean. Fotografia a fost realizată pe 2 ianuarie. Şi pe coridoarele spitalului, înghesuiala era pe măsură.

Ambulanţele SMURD şi cele ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) stau la coadă pentru a preda pacienţii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Bistriţa.

Fotografia a fost postată de Victor Victor pe contul său de Facebook, fiind realizată în 2 ianuarie.

De asemenea, nici pe coridorul UPU situaţia nu era mai bună. Pacienţii, alături de medici şi asistenţi stau pe coridoare, completează documete şi aşteaptă să fie preluaţi de medici. Imaginea (foto jos) a fost postată de Ivan A. Mihaela.

„Efectul sărbătorilor aduce poza zile de la UPU-SMURD Bistriţa... În tradiţia sărbătorilor ar fi tare bine dacă s-ar introduce şi cumpătarea”, scrie Mihaela.

Pe 2 ianuarie 2020, la secţia UPU au fost prezente 170 de persoane din care doar una a fost apreciată ca şi cod roşu, iar alte 20 de cazuri au fost considerate cod galben. 149 de cazuri au fost coduri verzi, albastre şi albe, ultimele două coduri nu reprezintă o urgenţă reală.

Imaginea ambulanţelor a fost preluată şi de managerul Spitalului Judeţean bistriţa care spune: „Astăzi (2 ianuarie n.red.) la UPU-SMURD Bistriţa. Cuvintele nu-şi au rostul.”

 

Pe aceeaşi temă:


 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: