Copil de 10 ani accidentat grav pe o pârtie din Sinaia. Ce s-a întâmplat cu schiorul care l-a lovit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
partie

Un copil de 10 ani a fost rănit grav, joi după-amiază, în timp ce se afla, împreună cu tatăl său, pe pârtia Variantă, din staţiunea prahoveană Sinaia, situată între Cota 1400 şi Cota 2000. Băiatul a fost lovit accidental de un schior.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, bărbatul care l-a lovit din greşeală pe copil s-a oprit să vadă în ce stare se află copilul şi să-i acorde primul ajutor, l-a întrebat pe tatăl acestuia dacă poate face ceva pentru el, după care a plecat, la îndemnul părintelul copilului, care a spus că totul este în regulă.

La scurt timp, însă, copilul a început să se simtă rău, iar tatăl său a sunat la 112.Fiind o zonă accidentată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a decis să trimită la locul accidentului un elicopter SMURD, care l-a luat pe copil de pe pârtie şi l-a transportat la un spital din Capitală.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar în acest moment poliţiştii îl caută pe schiorul care l-a rănit pe copilul de 10 ani. Poliţiştii vizionează acum imaginile de pe camerele de supraveghere ale Telegondolei din Sinaia pentru găsirea bărbatului, tot ceea ce se ştie în acest moment fiind că acesta purta un costum roşu de schi.

Potrivit unor schiori profesionişti, pârtia unde a fost accidentat copilul este una dintre cele mai periculoase de pe Valea Prahovei, neindicată pentru copii şi pentru schiori începători în general.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite