Două bistriţence în noul Guvern Ponta: Gabriela Szabo la Sport şi Doina Pană la Ape şi Păduri

Două bistriţence în noul Guvern Ponta: Gabriela Szabo la Sport şi Doina Pană la Ape şi Păduri

FOTO: Bianca Sara

Multipla campioană olimpică Gabriela Szabo a fost nominalizată pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, în timp ce Doina Pană a fost mutată de la Ministerul Muncii, la Ape şi Păduri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriela Szabo este una dintre cele mai mari surprize ale noului Guvern. Sportiva s-a născut în 1975 la Bistriţa şi este căsătorită cu primul său antrenor, acum antrenor federal Szolt Gyongyossy.

Bistriţeanca a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism, a făcut parte din Biroul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi din februarie 2013 a fost consiliera fostului ministru Bănicioiu.

Iniţial Doina Pană a fost numită interimar la Ministerul Muncii, însă planurile par să se fi schimbat, în noua formulă, aceasta fiind nominalizată pentru funcţia de ministru delegat pentru Ape şi Păduri.

Doina Pană are 55 de ani şi a mai fost ministru delegat pentru Dialog Social, dar şi secretar de stat în Ministerul Educaţiei.


Vă mai recomandăm:

Bistriţa a dat al doilea ministru al Muncii, deocamdată interimar

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, nu-şi cunoaşte oamenii din teritoriu. Îi face urări de sărbători fostului preşedinte de Consiliu Judeţean
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările