În prag de Crăciun focul le-a ars carnea porcului proaspăt tăiat

În prag de Crăciun focul le-a ars carnea porcului proaspăt tăiat

Carnea era pusă în afumătoare când a izbucnit incendiul. Foto arhivă

O familie din Săsarm a rămas fără carnea unui porc proaspăt tăiat după ce afumătoarea din curte le-a luat foc pentru că au lăsat focul nesupravegheat

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii din beclean au intervenit marţi să stingă un incendiu în localitatea Săsarm după ce afumătoarea unei familii a luat foc. Incendiul a distrus construcţia în porporţie de 90%, dar mai rău pentu oameni a făcut scrum carnea porcului pe care tocmai l-au tăiat şi l-au pregătit pentru iarnă.

Pompierii militari au reuşit în scurt timp localizarea şi limitarea propagării incendiului la anexele gospodăreşti care se aflau la mică distanţă de locul producerii evenimentului. A ars afumătoarea în proporţie de 90 %, însă au fost salvate alte două anexe gospodăreşti în valoare de aproximativ 6000 de lei, pagubele înregistrate fiind în jur la 500 de lei", explică plutonierul Marin Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

Cauza incendiului a fost cel mai probabil focul deschis lăsat nesupravegheat.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările