Un bărbat şi-a reclamat fosta nevastă la Poliţie după ce i-a plătit partajul cu bani falşi

Un bărbat şi-a reclamat fosta nevastă la Poliţie după ce
i-a plătit partajul cu bani falşi

FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii cercetează o femeie sub suspiciunea de înşelăciune după ce aceasta i-a plătit fostului soţ cota parte din apartamentul pe care îl deţineau împreună după finalizarea procedurii de partaj cu bancnote de lire sterline care aveau aceeaşi serie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia oraşului Comăneşti a fost sesizată telefonic pe 26 octombrie de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitate, despre faptul că, fosta sa soţie, i-a achitat o sumă de bani, ce par a fi falşi, în timp ce se aflau în incinta unui notariat public.

Banii reprezentau cota parte pe care femeia trebuia să îi plătească fostului soţ după partajul apartamentului proprietate comună.

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla în incinta unui birou notarial din oraşul Comăneşti, cu intenţia de a finalliza contractul de partajare a unui imobil comun, dobândit în timpul căsătoriei cu fostul soţ, femeia l-ar fi înşelat pe acesta, dându-i suma de 5.000 de lire susceptibile a fi false, toate având aceeaşi serie”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Bancnotele despre care se crede că sunt false au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. În acest caz a fost deschis dosar penal sub suspiciunea de înşelăciune.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bani contrafăcuţi, puşi în circulaţie de un tânăr. La percheziţie s-au găsit peste 33.000 de euro falşi

Bancnote de 200 de lei, falsificate grosolan cu carioca şi plasate în şase judeţe. Cine a demascat reţeaua

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările