De ce a fost reţinută soţia agresorului de la Oneşti

De ce a fost reţinută soţia agresorului de la Oneşti

Imagini cu soţia agresorului

Soţia agresorului de la Oneşti a fost reţinută luni seara pentru complicitate la lipsire de libertate, după ce anchetatorii au stabilit că şi ea se afla în imobilul în care s-a petrecut tragedia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit primelor informaţii, femeia se afla la etajul patru al aceleiaşi clădiri, cu un etaj mai sus faţă de apartamentul groazei. Poliţiştii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic. 
 
Fostul proprietar al imobilului, care a pierdut apartamentul în urmă cu 12 ani în favoarea companiei unde lucrau victimele, i-a sechestrat pe cei doi şi a încercat să obţină drept răscumpărare fosta sa proprietate. 
 
Chiar el a sunat la poliţie să spună că îi ţine pe cei doi sechestraţi, sub ameninţarea unui cuţit. Negocierile cu specialistul poliţiei din Bacău au eşuat, aşa că agresorul, un bărbat de 68 de ani, i-a înjunghiat pe cei doi, care au murit din cauza rănilor. 
 
Agresorul a fost împuşcat de poliţie în momentul intervenţiei forţelor de ordine. Poliţia a negociat cu el mai multe ore, fără succes, şi s-a hotărât să spargă uşa metalică a apartamentului în momentul în care dinăuntru s-au auzit strigăte de ajutor. Când au intrat oamenii legii, cei doi muncitori erau înjunghiaţi.
 
Între timp, au apărut noi imagini cu bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori luaţi ostatici, dar şi de la intervenţia poliţiei, când se aud inclusiv împuşcături.
 
Bărbatul a ieşit la un moment dat pe balcon împreună cu victimele sale şi se aude spunându-le poliţiştilor: „Am zis să plecaţi de acolo! Plecaţi acasă, gata, hai!”.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările