Doi poliţişti din Bacău au salvat viaţa unui bărbat căzut pe stradă în stare de inconştienţă

Doi poliţişti din Bacău au salvat viaţa unui bărbat căzut pe stradă
în stare de inconştienţă

Bărbatul aflat în stare de inconştienţă a primit îngrijiri medicale la faţa locului FOTO Europol

Poliţiştii i-au acordat primul ajutor bărbatului inconştient până la sosirea unei ambulanţe, iar apoi au asistat echipajul medical şi s-au asigurat că victima va ajunge rapid la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce se aflau in misiune de patrulare în municipiul Bacău, doi poliţişti au observat o persoană ce se afla căzută pe stradă, fiind în stare de inconştienţă.

Cei doi poliţişti s-au îndreptat imediat către locul unde se afla bărbatul în cauză şi au început să-i acorde primul ajutor.

Imediat au solicitat şi intervenţia unei Ambulanţe la faţa locului, iar împreună cu personalul medical au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l păstra pe bărbat în afara oricărui pericol, iar mai apoi s-au asigurat că acesta va ajunge cu bine la cea mai apropiată unitate medicală pentru a primi ingrijiri de specialitate.

„Îi felicităm pe colegii noştri pentru că, astăzi, deşi instituţia nu le-a asigurat o pregătire în domeniul acordării primului ajutor, pe lângă faptul că sunt poliţişti, au fost şi îngeri păzitori”, au precizat reprezentanţii Sindicatului Europol.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Brăila: Trei persoane din localitatea Valea Cânepii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au căzut într-o fântână FOTO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările