VIDEO Cine este şi cum arată şoferul care i-a ucis pe prim-procurorul din Arad şi pe întreaga lui familie pe autostrada din Slovenia. Bestia este de negăsit

VIDEO Cine este şi cum arată şoferul care i-a ucis pe prim-procurorul din Arad şi pe întreaga lui familie pe autostrada din Slovenia. Bestia este de negăsit

Şoferul cisternei a fugit d ela faţa accidentului

Cei doi supravieţuitori ai accidentului din Slovenia, în care şi-a pierdut viaţa procurorul arădean Flavius Chiş, soţia, copilul şi soacra acestuia - au oferit primele informaţii despre tragedia de pe autostradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Supravieţuitorii sunt din Arad, soţ şi soţie, au 51, respectiv 52 de ani şi se aflau în spatele maşinii lui Flavius Chiş. Este vorba despre Camelia Dogariu, şefa Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii, şi soţul ei.  

Conform celor doi martori, maşinile opriseră la o benzinărie iar când au plecat de acolo, şoferii încercau să treacă de pe banda de urgenţă pe prima bandă de circulaţie.

Şoferul autocisternei, care nu e de găsit, a avut viteză prea mare şi a pierdut controlul volanului, lovind prima dată maşina în care se aflau prietenii familiei Chiş. Ulterior, cisterna a intrat în balans şi s-a răsturnat pe maşina în care se aflau cei patru arădeni care şi-au pierdut vieţile.

Între timp, autorul carnagiului, care are 50 de ani, este căutat, iar poliţia slovenă a publicat o fotografie cu acesta.


Presa slovenă a furnizat un material video cu declaraţii de la cei care au intervenit la acest accident (poliţişti, medici, martori). VIDEO se poate vedea AICI

Fratele procurorului decedat urmează să revină în Arad la noapte, iar trupurile neînsufleţite vor fi depuse la o capelă.

 

Vă mai recomandăm: Tragedia continuă şi după moartea prim-procurorului din Arad şi a întregii sale familii, în accidentul din Slovenia: „Este şocant să primim o astfel de veste!”

VIDEO Cum şi-au luat adio prietenii de la prim-procurorul din Arad şi de la familia lui, morţi în tragedia din Slovenia. Nunta magistratului, postată pe Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările