Actorul arădean Zoltán Lovas recită emoţional Imnul naţional al României VIDEO

Actorul arădean Zoltán Lovas recită emoţional Imnul naţional al României VIDEO

Actorul Zoltán Lovas FOTO Facebook/Z.L.

Zoltán Lovas, actor la teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, şi-a surprins prietenii de pe Facebook cu un mesaj special de Ziua României.

„La mulţi ani, România! Deşteaptă-te române! Nu cântată ci recitată!”, a fost mesajul care a însoţit înregistrarea video făcută de Zoltán Lovas.

Actorul arădean de etnie maghiară a recitat Imnul naţional al României, „Deşteaptă-te române”, într-o manieră cu totul inedită. 
 
Iniţiativa actorului a strâns până acum peste 600 de aprecieri, mai bine de 120 de comentarii şi aproape 200 de share-uri. 

Zoltán Lovas s-a născut la Arad, în 1971. A absolvit Academia de teatru şi film din Bucureşti, secţia Actorie, promoţia 1995. 
 
A colaborat cu Teatrul de Comedie Bucureşti, Teatrul Maghiar Arad, Teatrul Nottara Bucuresti, Teatrul Naţional Timişoara şi Teatrul de Artă Deva. 
 
 
Lovas a fost nominalizat la premiile UNITER pentru rolul principal Hyppolit din Iubirea Fedrei, regia Mihai Maniuţiu, 2007. 
 
A primit Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar (rolul Madame din Cameristele de J.Genet) la festivalul de la Baia Mare - 2009, Cel mai bun actor la Festivalul de Teatru scurt, Oradea – 2001, Premiul de Excelenţă din partea Consiliului Judeţean Arad  - 2005, Premiul pentru cel mai bun actor la Gala Hop, Bacău - 2006. 

Vă mai recomandăm:

După zece ani de Irlanda, a decis să revină în ţară, pentru o carieră fabuloasă în tehnologie. „Şansa mea a fost să mă întorc în România”

Trăia în Anglia, dar gândul afacerii de acasă nu-i dădea pace. Acum este în plină expansiune VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările