Povestea de succes a unei absolvente a Colegiului Militar din Alba Iulia. A ales o carieră în Forţele Aeriene

Povestea de succes a unei absolvente a Colegiului Militar din Alba Iulia. A ales o carieră în Forţele Aeriene

Andreea-Ioana Moisa a ales o carieră în cadrul Forţelor Aeriene. Foto Facebook/ Colegiul Mihai Viteazul

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia prezintă povestea de succes a unei foste eleve, aflată la începutul unei cariere în cadrul Armatei Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre Andreea-Ioana Moisa, absolventă în anul 2018, care a ales să urmeze o carieră în cadrul Forţelor Aeriene. Aceasta a absolvit ca şef de promoţie specializarea Radiolocaţie a Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, Braşov.
   
„În pas de cadenţă tremurat am început viaţa de licean…plămădind în noi speranţe, idealuri şi-un spirit care reuşea să facă din imposibil, posibil”, spune sublocotenent Andreea-Ioana Moisa, absolventă a Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”, promoţia 2018.
 
Andreea a ales să urmeze o carieră în cadrul Forţelor Aeriene şi a absolvit ca şef de promoţie specializarea Radiolocaţie a Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, Braşov. Colegiul militar din Alba Iulia a fost pentru Andreea locul în care a reuşit să-şi depăşească limitele, să descopere că imposibilul devenea posibil şi unde s-a pregătit „să ia calea unui cer senin”, este mesajul Colegiului Militar din Alba Iulia
 
„În pas de cadenţă tremurat am început viaţa de licean, care s-a scurs cu defilări printre momente de bucurie şi momente de tristeţe, plămădind în noi speranţe, idealuri şi-un spirit care reuşea să facă din imposibil, posibil.
 
Anii de liceu, cei mai frumoşi ani, m-au învăţat să preţuiesc timpul şi prezentul, mi-au dezvăluit adevăratele prietenii şi m-au făcut să-mi depăşesc limitele, iubindu-mă. Mereu îmi voi aminti cu drag şi nostalgie de zilele cu instrucţie, dimineţile răcoroase de înviorare, nopţile petrecute povestind fel şi fel, de profesorii şi cadrele militare care au contribuit la formarea mea, de emoţiile fiecărui început şi sfârşit de an, de ultimul apel şi de absolvirea Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”, care mi-a fost „acasă” timp de patru ani.
 
Această „casă” mi-a fost alături şi m-a pregătit să îmbrac cu mândrie uniforma albastră a Academiei Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă”, să iau calea unui „cer senin” şi să continui în acelaşi pas cadenţat în bocanci, spre visul meu”, mărturiseşte Andreea.
 
Dar drumul spre împlinirea unui vis nu este deloc uşor, recunoaşte Andreea, însă atunci când visul devine realitate, iar pe umeri stă aşezat primul grad de ofiţer, gradul de sublocotenent, spuni misiune îndeplinită şi te pregăteşti pentru noi provocări!
 
„Acest drum presărat de maturitate, responsabilitate, profesionalism şi disciplină sunt o rampă de lansare pentru ce m-aştepată, dar şi o ajustare a uniformei, punându-mi pe umăr primul grad de ofiţer.
 
Vis îndeplinit! Dar ăsta nu-i nicidecum sfârşitul, viaţa de militar abia acum începe şi sunt dornică de noi provocări! Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături şi au contribuit la ceea ce am ajuns astăzi! Servesc patria şi am onoarea să vă salut!”, a transmis sublocotenent Andreea-Ioana Moisa.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările