O femeie şi un bărbat de 42 de ani, decedaţi de coronavirus în Alba. Peste 2.200 de cazuri active în judeţ

O femeie şi un bărbat de 42 de ani, decedaţi de coronavirus în Alba. Peste 2.200 de cazuri active în judeţ

Foto: arhivă Adevărul

Au fost înregistrate încă cinci decese în judeţul Alba cauzate de COVID-19. Doi dintre pacienţii răpuşi de virus sunt un bărbat şi o femeie, ambii de 42 de ani. Incidenţa cazurilor a ajuns la cifra de 3,37 la mia de locuitori, cea mai ridicată din ţară

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore, în judeţul Alba s-au înregistrat 92 de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor transmise joi, 22 octombrie, de DSP Alba.
 
În total numărul de persoane infectate până în acest moment în judeţul Alba a ajuns la 3859. 1529 de persoane au fost declarate vindecate şi s-au înregistrat 112 decese, de la începutul pandemiei şi până în prezent. Sunt 2.218 de cazuri active la nivelul judeţului.
 
Miercuri, în Alba au fost prelucrate 700 de probe (407 la DSP si 293 la SJU). Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 96.093.
 
Persoanele decedate:
Bărbat de 81 de ani, confirmat cu Covid-19 pe 24 septembrie, internat în Spitalul din Alba Iulia şi transferat pe secţia ATI pe 3 octombrie. Decedat pe 19 octombrie: stop cardiorespirator infecţie Sars-Cov-2 formă severă, bronhopneumonie. Suferea de mai multe afecţiuni: diabet zaharat de tip II şi complexe imune circulante.
 
Femeie de 86 de ani, din Blaj, confirmată cu Covid-19 pe 7 octombrie, internată în 2 octombrie, decedată în 19 octombrie: stop cardio-respirator, insuficienţă respiratorie acută cu necesar de oxigen, pneumonie cu Sars-Cov-2. Suferea de mai multe afecţiuni.
 
Bărbat de 56 de ani, din Aiud, confirmat cu Covid-19 pe 29 septembrie, internat pe 30 septembrie la Spitalul municipal Aiud, transferat în 4 octombrie la Târgu Mureş. Decedat în 17 octombrie: stop cardiac, insuficienţă cardio – circulatorie, insuficienţă respiratorie acută, bronhopneumonie, infecţie Sars-Cov-2 formă severă. Suferea de mai multe afecţiuni: leziune renală acută, pleurezie bilaterală, anemie.
 
Femeie de 42 de ani, confirmată cu Covid-19 pe 19 octombrie, internată în 19 octombrie pe secţia ATI a Spitalului Judeţean din Alba Iulia. Decedată în 20 octombrie: stop cardio-respirator,  bronhopneumonie cu Sars-Cov-2, insuficienţă respiratorie. Suferea de mai multe afecţiuni: diabet zaharat tip II, obezitate morbidă, hipertensiune arterială.
 
Bărbat de 42 de ani, din Sebeş, confirmat în 4 octombrie, internat în 5 octombrie la Abrud, transferat în 9 octombrie la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş. Decedat în 14 octombrie: insuficienţă cardio circulatorie, stop cardiorespirator.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările