Metoda aurului fals face noi victime. Bărbat înşelat cu 200 de euro după ce a cumpărat două inele din metal fals

Metoda aurului fals face noi victime. Bărbat înşelat cu 200 de euro după ce a cumpărat două inele din metal fals

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi din Bucureşti şi Ploieşti l-au înşelat pe un bărbat din Câmpeni, judeţul Alba, reuşind sa-i vândă bijuterii care s-au dovedit a nu fi din aur. Poliţiştii i-au identificat şi îi cercetează penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 ianuarie 2020, poliţiştii Postului de Poliţie Poşaga, în urma activităţilor de cercetare efectuate împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, au identificat doi bărbaţi, de 50, respectiv 24 de ani, primul din Bucureşti, iar cel de-al doilea din Ploieşti, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune. 
 
Se pare că, în cursul zilei de 25 septembrie 2019, în timp ce se aflau pe DN 75, pe raza comunei Poşaga au abordat un cetăţean, de 32 de ani, din Câmpeni, invocând faptul că ar fi fost implicaţi într-un eveniment rutier şi ar avea nevoie de bani, pentru a-şi putea continua drumul. 
 
Unul dintre bărbaţi, ar fi spus că este cetăţean turc şi i-ar fi oferit bărbatului din Câmpeni, contra sumei de 200 de euro, două inele bărbăteşti despre care a susţinut că sunt din aur. Ulterior, bijuteriile s-au dovedit a fi dintr-un metal nepreţios, iar în momentul în care victima şi-a dat seama că a fost înşelată, a anunţat poliţia. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi precum şi pentru recuperarea prejudiciului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: