Cel mai mare vas de croazieră din lume va porni în primele sale sejururi în Europa şi SUA VIDEO

Cel mai mare vas de croazieră din lume va porni în primele sale sejururi în Europa şi SUA VIDEO

„Minunea Mării” va porni anul viitor în primele sale sejururi europene FOTO via The Sun

„Minunea Mărilor”, cel mare vas de croazieră din lume, aflat în prezent în teste, va porni în primele sale călătorii în Europa în vara anului următor, potrivit The Sun. Iniţial vasul a fost prevăzut să plece din China şi să navigheze prin Asia.

Al cincilea vas din clasa Oasis aparţinând companiei Royal Caribbean cu sediul la Miami va fi şi cel mai lung din lume, la 362 de metri, un tonaj brut de 236,857, 18 punţi şi cu o capacitate de găzduire a 3.200 de membri ai echipajului şi circa 6.800 de pasageri.
 
În afară de atracţiile care se regăsesc şi pe alte vase de croazieră din aceeaşi clasă, „Minunea Mărilor” va avea un cartier nou, cel mai înalt tobogan de pe mare şi o tiroliană la înălţimea a zece punţi.
Vasul pune la dispoziţie opt cartiere - Central Park, Boardwalk, Piscină şi sporturi, Zona de Divertisment,  Promenada Regală, Vitality Spa & Fitness Centre, Zona pentru Tineret,  respectiv cartierul nou-nouţ Suite Neighbourhood, o zonă exclusivistă pentru familii.
 
Central Park este primul parc pe mare cu peste 20.000 de specii de plante, restaurante şi magazine, unde seara oaspeţii se pot bucura de muzică live. 
 
Boardwalk este un cartier în aer liber situat în partea din spate a vasului ce are un carusel, pereţi de escaladare şi un teatru acvatic. Zona de Piscină şi Sporturi are simulatoare de surf, terenuri de baschet şi volei, un teren de golf, piscine, tiroliană şi cel mai înalt tobogan de pe un vas numit „Abisul Ultim”.
„Suita pentru Familii” poate găzdui zece membri şi fiecare dintre ele dispune de un cinema propriu, tobogan, jacuzzi pe balcon şi experienţe personalizate.
 
 
Suita ce se întinde pe două nivele are cel mai ridicat preţ ce poate varia între 44.000 şi 80.000 de dolari americani în funcţie „de cât de aglomeraţi vor fi”, spune  designerul de interior Stephen de la Curveline Films.
 
„Minunea Mărilor” a cărei lansare era prevăzută în 2021, va porni în martie 2022 din Fort Lauderdale, Florida spre Caraibe ca în mai să navigheze către Barcelona şi Roma, relatează The Sun.
 
Sejururile europene vor putea fi cumpărate pentru şapte nopţi şi pasagerii se vor debarca în Marea Mediterană la Mallorca, Spania, respectiv în Insula Capri, Italia.
 
Sejurul american va porni din Florida şi va ajunge pe insula privată a companiei Royal Caribbean, CocoCay.
 
Rezervările pentru sejururile europene sunt disponibile începând cu 22 septembrie. Costurile nu au fost încă anunţate.
 
„Rezervările au luat avânt iar întoarcerea navelor noastre în Europa şi SUA este semnifcativă. Cu jumătate din flota noastră care navighează din nou, suntem încurajaţi de ceea ce vedem. Aceste regiuni sunt în măsură să primească o navă inovatoare, nou-nouţă precum Minunea Mării ”, a declarat Michael Bayley, preşedinte şi CEO al Royal Caribbean International.
 
 „Minunea va străluci puternic ca cea mai nouă minune din lume în Caraibe şi Mediterană. Şi avem pregătită o experienţă de vacanţă supremă care scoate în evidenţă ce avem mai bun la Royal Caribbean, regândeşte atracţiile renumite şi introduce noi aventuri de care se pot bucura toţi oaspeţii, indiferent de vârsta lor”, a subliniat el.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările